První masters sezóny, tentokrát v Uh. Brodě

9.9.2012

Milan Vyoral | Komentářů: 0

Takže, první Masters sezóny máme za sebou…. V restauraci Družba v Uh. Brodě, nás všechny velice mile překvapilo hned několik věcí. První z nich bylo nádherné prostředí celé restaurace. Super přístup obsluhujícího personálu a v neposlední řadě i ceny nabízeného sortimentu. Myslím, že nikdo nemůže najít nic, co by se dalo restauraci vytknout. Dovolím si za nás všechny veřejně poděkovat všem, kteří se o nás perfektně starali. Pro hráče bylo připraveno 7 automatů. Je škoda, že se nás sešlo na prvním turnaji tak málo, ale za to můžu říct, že byla super atmosféra. No tak ono je těžko konkurovat slavnostem vína, dobíhajícím dovoleným, rodinným oslavám a v neposlední řadě jiným soutěžím. Každý má právo si vybrat, co je mu v tu danou chvíli bližší. Již podle vydaných cen za binga a podle odehraných zápasů je zřejmé, že o prázdninách mnoho hráčů nelenilo a trénovalo, tak si myslím, že tato sezóna bude poměrně výkonnostně hodně silná…. 

Snažil jsem se na web umístit pár foteček z akce, ale z nějakého důvodu, nejdou uložit jinak, než se povedlo. Dle pana programátora, je to stálou aktualizací prohlížečů a bude zapotřebí naše stránky nějak radikálně předělat. No co už? Nějak se s tím budeme muset poprat…..

Na závěr bych rád poděkoval všem, kteří přišli a podíleli se na super atmosféře a těším se na další Masters 20.10.2012 ve Slušovicích….


Soubory ke stažení