Vyhodnocení ankety

12.10.2008

Milan Vyoral | Komentářů: 0

Vyhovuje Vám systém ligové soutěže letošní sezóny: rozřazení, skupiny, Play Off?

Super spravedlivý systém pro všechny

11

Ano, má to náboj

2

Dobré, ale chtělo by to ještě něco

8

Je mi to jedno

1

Ne, nevyhovuje mi to

42

Dovolím si pár připomínek a postřehů k anketě.

Více, či méně se již budu opakovat, ale i tak…. 

21 hlasujících bylo pro systém, byť s možnými úpravami, nebo nějakým doladěním.

Jednomu je to jedno, tak to řešit nebudeme.

42 hlasujících odpovědělo záporně. Pominu li již dřívější avízovanou snahu pár lidí zvrátit názor na systém, je tu stále část hráčů, kterým se něco v soutěži nelíbilo. Je jisté, že ne všem se musí vše líbit, že ne všichni se vším souhlasí, ale znova to musím říct (nebo spíše napsat).

Je velice jednoduché zaškrtnout políčko, které je negativní, záporné a namířeno proti tomu co je. Chápu, že někomu se nelíbí odměny, druhému turnaje, třetímu pořadatel, a sto šedesátému třeba, že soupeř nepřijel na zápas v dresu. Těch negací, co se komu nelíbí by jsme nasbírali nespočet. Ale určitě jste si všimli (kdo jste si všimnout chtěli), že byla dána vcelku dlouhá příležitost pravidla a systém soutěže změnit. Kromě dvou lidí s opravdu drobnými připomínkami se nikdo nevyjádřil. Tyto drobnosti se, pokud to šlo, do pravidel zabudovaly.

Těžko můžeme cokoli změnit, když není jasné co. Upřímně, čekal jsem velikou diskusi na téma pravidla a systém. Nestalo se. Třeba další přípravné období před novou sezónou bude plodnější a zavděčíme se tak většímu počtu hráčů.

                                                                                                                          Milan